diumenge, 2 de març del 2008

SOLDAT DE LA MARATO

La marató va ser a Grecia i fá molts anys. En una ciutat com Barcelona, queda bé com proyecció internacional etc aixó si ningú pregunta ¿quin cost té per la butxaca del contribuent?.
Mireu jo no ho sé peró com taxiste os diré que no he pogut treballar aquest matí a Barcelona. No es necesari que entri en detalls.(l'ajuntament dirá... pots anar a treballar a Hospitalet Sta Coloma Castelldefels etc etc. No ens engayem... la feina en diumenge está només al centre de Barcelona, turistes a Sagrada familia, algú que va al aeroport, parc Guell, i molt important i que el Ajuntament amb la seva Marató ens impedeix; portar a alguna "YAYA" ho dic en majúscules perqué ellas s'ho mereixen. al Clinic etc a on tenen el seu company molt fotut i elles amb movilitat escasa no poden anar si no es en taxi.
Però no podem circular per Barcelona perqué está la Marató. I no vinguin en la història de que fem talls de trànsit alternatius etc etc.. NO ES POT TREBALLAR.
per tant que voleu que os digui... visca la marató peró amb minùscules, perqué la vergonya dels que la organitzen ha de ser amb MAJUSCULES, per no trobar circuits alternatius que no castiguin els ciutadans, que no ens importa res la marató dintre de la ciutat. I recordi Sr. Alcalde els vots de aquets ciutadans son importants, potser vosté els desprecia, així li anirá en el futur.

Jaume.
Posted by Picasa