diumenge, 15 de novembre del 2009

CLIENTS SINGULARS

 

De tan en tan entra'n al taxi Clients així.Puja una senyora i ella mateixa es defineix .. soc senyoreta. Encantat li dic a on anem? A can Boadas a la Rambla i immediatament m'explica mitja vida.... miri he deixat al meu Ex.perquè jo porto dos pits de plàstic.....(puc corroborar, nomes per la percepció visual que res de res.els tenia autèntics.després m'explica no sé quantes operacions quirúrgiques etc etc.En fi que jo tenia moltes ganes de arribar a Can Boadas.I de sobta Ella diu...escolti això que vostè escolta es Schubert veritat?.I li vaig donar la raó,perquè era Schubert.
Mentrestant ja havia arribat a Can Boadas,i allí comença el "llarg viatge a l'Hivern". Ella diu no porto diners, el meu Ex els ha arreplegat tots.. !Escolti vingui amb mi al Boadas prenem un coctel,Ells hem fian i a mes a mes li pagaré el viatge.
Un que ja está de tornada de moltes coses,li diu gracies,vostè ja ha pagat amb la seva companyia com diria al amic Joan Ollé del cafè de la República de cat radio....Una divina de Barcelona,es una Divina que tenim l'obligació de conservar.
Jo he fet el que he pogut. !!AH m'oblidava anava vestida quasi igual que aquest disseny de Ruiz de la Prada. Però os dic que molt millor era a quadres blancs i negres com el escac i el Barret no os ho diré es té que veure......Impossible la seva descripció,per això es una "Divina de Barcelona".
Posted by Picasa

2 comentaris:

L'apuntador ha dit...

Caram tu, quina història!
i coneixia Schubert... Hi ha gent per tot.

Un dia hauríeu de fer un llibre...
Bé, de fet, amb els temps que corren millor seguir amb el blog.

Jordi ha dit...

Realment una història simpàtica! Hi ha pocs que sabríen diferenciar Shubert de Bach (m'incloc).

Senyora vinguda a menys i sense un duro... o un euro...