diumenge, 17 d’agost del 2008

"LISTILLOS " de MIAMI

 

Una matinada, un parell de "pàjaros", que anavan de fatxendes a la recerca de un "puticlub" important, van requerir els meus serveis, perque els portes a un lloc a on les dones fossin " number one", donç ells consideraban que les de (Bailen 22,i les del Riviera, i el 240) no tenien punt de comparació amb les increibles dones que havian conegut arreu del mon. Com hem va tocar la moral, la displicencia i fatxenderia de que feien ostentació,els vaig dir per treurem-els del damunt, que els portaría a un lloc extraordinari a on trobarien uns cossos fabulossos,i que mai havian vist.
Al arribar a la plaça Urquinaona,cantonada Rda. Sant Pere, lis vaig dir.... veis esas luces i ese local allí encontrareis lo que buscais i podreis volver a Miami diciendo maravillas..... HALA A TRIUNFAR CHICOS.
El dibuix complementa aquesta narració. La incógnita per part meva es... si aquells dos pàjaros van trobar un nou mon o van sortir per cames.
Posted by Picasa

1 comentari:

Estrella ha dit...

us deixo sols uns dies i apa, mp3. els dibuixos genials, molt bé. Ja teniu el doctorat informatic. Sempre diré que aquesta és potser una de les millors anécdotes que teniu. No sé que en pensarán aquells "pajaros", qui sap potser varen descobrir el seu propi jo.