diumenge, 3 d’agost del 2008

AIXI VA ACABAR LA HISTÒRIA

 

La història comença així,una crüilla del eixample de Barcelona.Un divendres qualsevol,els portagonistes son uns pares separats i una filla d'uns sis anys. Com cada cap de setmana, a la nena li toca anar amb un dels pares,en aquest cas li tocava al pare,la mare s'acomiada amb petonets de la nena mentre atura un taxi (al meu). Quan només portavam 100 metres de recorregut, la mare de la nena fa un crit!AAAGGGGG!, i diu.... Me he dejado el regalo del cumple de mi novio en una bolsa de Adolfo Dominguez en el coche de mi "Ex". por favor de la vuelta. Amb aquestes en el semàfor que estic aturat, al meu costat para un cotxe es el de "l'Ex", i Ella li crida histericament...Oye tío para en la esquina i dame la bolsa de Adolfo Dominguez que me he dejado en tu coche. Ell, o sigui (l'Ex marit"), fá cara de poker i amb un gest malicios... díú, Mira cariño todo lo que he encontrado lo he echado a la basura en el contenedor.... Als insults que van sortir de la in.nocent i meravellosa boca de la "Ex" en qüestió van ser digne del millor diccionari d'insults que encara no s'ha fet.
¿Qué com va acabar la història?...... Mireu el dibuix fet per el meu germá Jaume,entendreu la fí de la història, !EIII! Jo soc el que aguanta la tapa del contenidor. La famosa bossa de A. Dominguez, duia una camisa per home, CARISSIMA...
que anava destinada al actual novio de Ella, que amb el temps será el seu nou company i per la llei de Murphy, será el nou "ex".
COMENTARI MASCLISTE:
Dedicat al"EX" i pare de la nena,i frustrat destructor de la camisa de disseny, destinada al regal de cumple del seu sustitut........!!!OLE TUS HUEVOS TIO!!!!........ i perdoneu.
Posted by Picasa

1 comentari:

Estrella ha dit...

Molt bona, aquesta no la sabia.!!!