dilluns, 30 de novembre del 2009

I ARA LA DIAGONAL,¿PERQUÉ?

 

Aquesta magnifica via dissenyada per Cerdá,ara L'Ajuntament de Barcelona,això si sota referèndum popular vol transformar-la....en que?.Mireu el que funciona no cal tocar-lo.Senyors del Ajuntament altres carrers necessitant transformació,aquesta uns petits ajustaments,res mes.I per acabar a on posarem els mil-lers de vehicles que cada dia travessant per aquesta avinguda de Barcelona? suposem que no tenen resposta o la resposta es aquella de JA S'HO FARAN.(com sempre).
Posted by Picasa

dissabte, 28 de novembre del 2009

LA DIGNITAT DE CATALUNYA

 


Ja es història i es la nostra,12 diaris de Catalunya de moltes tendències han unit els seus medis per fer un sol Editorial,per defensar Catalunya.
La resposta dels de sempre de Madrid es la mateixa,diuen que son demòcrates,però volen imposar les seves idees.nosaltres els Catalans utilitzem les urnes,el Parlament i la llei. Ara bé,quan ens acorralan i no ens deixen decidir,els catalans no ens quedem quiets... la foto que fa de capçalera a aquest comentari es una mostra.
No cal esperar a un Juny,sempre les tenim ben esmolades, per cert moltes institucions de tot tipus han donat recolzament al Editorial. Trobem a faltar la decisió del col·lectiu del TAXI DE BARCELONA....potser es demanar massa,quan encara es manté el retol de LIBRE en la majoria de taxis.
Això es un indicatiu, però molt dolent.
Posted by Picasa

dissabte, 21 de novembre del 2009

TEMPS ERA TEMPS.

 


Aquesta fotografia te mes de 40 anys. Com podeu veure els carabiners del port de Barcelona feien un exhaustiu control dels taxis que entra ban al Port i sortien. Mentrestant camions Contenidors sortien plens de contraban. Però el que comptava i encara conta es cobrir l'expedient. Que en la Administració es la primera llei.
Avui en dia al Port de Barcelona et fan inspeccions aleatòries i quan saben que no trobaran res de res. ¿Perquè?
Perquè la Administració encara que lis dolgui es corrupte,i si no llegiu la premsa. ests plena de irregularitats de la Administració. I el que mes ens fa mal es que el que surt a la premsa es nomes al 10% del tema.
O sigui podem aplicar dos frases.... !!!Apaga i vàmonos!!! o bé el mes nostrat !!!!!QUE ELS BOMBIN!!!!
Posted by Picasa

divendres, 20 de novembre del 2009

PLA ANTICRISI.

 


Com les "forces vives" sindicalistes o de la administració,diuen que el taxi resisteix la crisi,jo lis voldria preguntar com la resistim?.
Mireu si la recaptació diària ha caigut entre un 20% de dia i un 50% de nit...¿això es resistir?
Permeteu-me un comentari al estil grouxo Marx. ¿com podrem resistir?. fen el taxi en un "Biscuter" com el de la fotografia.
Posted by Picasa

diumenge, 15 de novembre del 2009

CLIENTS SINGULARS

 

De tan en tan entra'n al taxi Clients així.Puja una senyora i ella mateixa es defineix .. soc senyoreta. Encantat li dic a on anem? A can Boadas a la Rambla i immediatament m'explica mitja vida.... miri he deixat al meu Ex.perquè jo porto dos pits de plàstic.....(puc corroborar, nomes per la percepció visual que res de res.els tenia autèntics.després m'explica no sé quantes operacions quirúrgiques etc etc.En fi que jo tenia moltes ganes de arribar a Can Boadas.I de sobta Ella diu...escolti això que vostè escolta es Schubert veritat?.I li vaig donar la raó,perquè era Schubert.
Mentrestant ja havia arribat a Can Boadas,i allí comença el "llarg viatge a l'Hivern". Ella diu no porto diners, el meu Ex els ha arreplegat tots.. !Escolti vingui amb mi al Boadas prenem un coctel,Ells hem fian i a mes a mes li pagaré el viatge.
Un que ja está de tornada de moltes coses,li diu gracies,vostè ja ha pagat amb la seva companyia com diria al amic Joan Ollé del cafè de la República de cat radio....Una divina de Barcelona,es una Divina que tenim l'obligació de conservar.
Jo he fet el que he pogut. !!AH m'oblidava anava vestida quasi igual que aquest disseny de Ruiz de la Prada. Però os dic que molt millor era a quadres blancs i negres com el escac i el Barret no os ho diré es té que veure......Impossible la seva descripció,per això es una "Divina de Barcelona".
Posted by Picasa

dimarts, 10 de novembre del 2009

AIXO ES CRISI

 


Diuen que es millor una imatge,que mil paraules. I tenen raó,mireu aquest xamfrà del eixample de Barcelona,ple de locals per llogar o vendre, o sigui de negocis que han plegat.Per acabar la visualització de la crisi es la decrepitut de un Rei del automobil, ara quasi transformat en un vehicle a punt del desballestament.
No fan falta les estadístiques dels polítics,nomes es necessari aplicar el sentit comú a les imatges que dia a dia es veuen en aquests moments a Barcelona.
Posted by Picasa