dijous, 29 d’octubre del 2009

MAFIA barata.

 


En tots aquests affaires,que passen de corrupcions, immobiliaris, desviament de diners a paradisos fiscals etc etc, sempre tenim un denominador comú... El Jutge instructor investiga als presumptes "mafiosos" després de tenir un o dos anys les linias telefòniques "punxades". Mireu son "Mafiosos de baratillo", perque els que hem seguit una mica el cinema negre o de gansters etc etc, sabem que totes les converses compromeses, es realitzaven en els llocs adients, com la foto de aquesta pel·lícula o sigui Banys turcs o similars. En canvi aquests mafiosos de pacotilla continuen en el mòbil i enviant missatges.
Posted by Picasa

dimarts, 20 d’octubre del 2009

BONS CLIENTS

 


Avui ha pujat un client dels que m'agrada.Discret,amable i com ell llegia el diari no el he interromput. Però si que m'ha quedat la nostra despedida. Jo li he dit Sr. Figueras fa un dia per no treballar i anar al cine a veure una bona pel·lícula.Ell m'ha donat la raò i afegit... Gracies per la musica que se escolta en aquest taxi,(cat.musica) es de agrair en aquets moments de tanta contaminació acústica.Tot molt senzill però molt agradable.
Posted by Picasa

diumenge, 4 d’octubre del 2009

FELICIDADE RIO DE JANEIRO

 

 

 

 


Com taxistes de Barcelona,felicitem als de Rio,per ser la Ciutat escollida per els Jocs de 2016.Tingueu en compte que quan arribin els Jocs Olímpics,vosaltres sereu uns dels mes importants ambaixadors de la vostre Ciutat.Aprofiteu-lo.
Posted by Picasa

divendres, 2 d’octubre del 2009

SHAKESPEARE un adelantat.

 


No farem mes critica de tot el que està passant.Nomes volem dir que Shakespeare, es va avançar a totes aquestes corrupcions...... si no llegiu aquestes frases:
QUAN L'0R VA AL DAVANT S'OBREN TOTES LES PORTES (les alegres casades de Windsor)

AMB EL GUANY CRIMINAL SOVINT ES COMPRA LA LLEI (Hamlet)

ALGUNA COSA FA OLOR A PODRIT A DINAMARCAA (Hamlet).

Canvieu algun nom propi i veureu que no hem avançat massa.
Posted by Picasa